Minasan opent binnenkort op de Jansplaats in Arnhem!

Na vele verbouwingen en renovatie is het dan eindelijk zo ver! Op 4 september 2020 zullen onze deuren voor de eerste keer openen in het hartje van Arnhem. Minasan is gelegen op de Jansplaats, een bruisend plein in de binnenstad. U kunt hier genieten van de Aziatische keuken in een modern jasje, voor een betaalbare prijs.

Minasan neemt je mee in de wereld van het Aziatische eten en drinken. De dagverse producten worden lokaal ingekocht en zijn zorgvuldig samengesteld. Er is een gebalanceerde combinatie van Chinese, Vietnamese, Japanse, Thaise en Indonesische gerechten ontwikkeld, voor zowel de vlees- als vis liefhebbers. De traditionele gerechten worden gecombineerd met gerechten met een moderne twist. Van Aziatische soep en salades tot Westerse bites en dishes.

Een mooie Aziatische avond is pas echt geslaagd als er naast de heerlijke gerechten ook bijpassende Aziatische dranken geschonken worden. Minasan heeft op basis van het menu een selectie gemaakt van bijpassende dranken die goed te combineren zijn met de gerechten. Zo heeft Minasan het populaire bier Bintang vanuit Indonesië op de kaart staan, maar ook heerlijke exotische bieren van de tap. Voor de wijn is een mooie selectie gemaakt van zowel lichte als vollere wijnen die perfect passen bij het menu. Laat u gerust adviseren door een van de medewerkers, die u graag wilt helpen.

U kunt hier het menu vinden om vast een idee te krijgen. Reserveren kan via de site of mailen naar info@minasan.nl. We zijn altijd telefonisch bereikbaar op 026-2020112.

Namens Minasan hopen wij u snel te verwelkomen!

Nieuws
Dismiss

even bij ons aanschuiven?

Reserveer uw tafel! Laat uw aanvraag achter en u ontvangt zo snel mogelijk een bevestiging van uw reservering. Tot snel!