Yes, we zijn geopend!

Het wachten is voorbij, want vanaf vrijdag 4 september 2020 is Minasan geopend! Elke woensdag tot en met zondag van 16:00 tot 00:00 kunt u langskomen voor de lekkerste Aziatische gerechten met een moderne twist. In de binnenstad van Arnhem op de Jansplaats nemen wij u mee in de wereld van de Aziatische keuken.

De dagverse producten worden lokaal ingekocht en zijn zorgvuldig samengesteld. Er is een gebalanceerde combinatie van Chinese, Vietnamese, Japanse, Thaise en Indonesische gerechten ontwikkeld, voor zowel de vlees- als vis liefhebbers. De traditionele gerechten worden gecombineerd met gerechten met een moderne twist. Van Aziatische soep en salades tot Westerse bites en dishes.

Een mooie Aziatische avond is pas echt geslaagd als er naast de heerlijke gerechten ook bijpassende Aziatische dranken geschonken worden. Minasan heeft op basis van het menu een selectie gemaakt van bijpassende dranken die goed te combineren zijn met de gerechten. Zo heeft Minasan het populaire bier Bintang vanuit Indonesië op de kaart staan, maar ook heerlijke exotische bieren van de tap. Voor de wijn is een mooie mix gemaakt van zowel lichte als vollere wijnen die perfect passen bij het menu. Laat u gerust adviseren door een van de medewerkers, die u graag wilt helpen.

Als u alvast een beeld wilt krijgen kunt u hier het menu zien, en als u overtuigd bent via de mail info@minasan.nl reserveren.

Wij hebben er enorm veel zin in en we hopen jullie ook, tot snel!

Nieuws
Dismiss

even bij ons aanschuiven?

Reserveer uw tafel! Laat uw aanvraag achter en u ontvangt zo snel mogelijk een bevestiging van uw reservering. Tot snel!